marriage-918864_1920.jpg

Bruiloft DJ, op je trouwfeest?

Lees alles over het maken van de juiste keuze zodat jullie bruiloftsfeest onvergetelijk wordt

Hoe kies je de muziek voor jullie trouwfeest?

Jullie bruiloft moet een knalfeest worden. Sfeer, muziek, veel dansen en lachen. Je ziet het al helemaal voor je. Maar je hebt nog één vraag: hoe dan? Hoe maak je er de avond van je leven van? Een bruiloft DJ? Wat kost het en wanneer regel je dat? Geen stress, wij helpen je op weg. Want wat je ook kiest, een droomfeest gunnen we iedereen.

Zet de bruiloftmuziek direct op je planning

Het belangrijkste op je trouwfeest is de muziek. Dat de taart niet te eten was, vergeten je gasten echt wel. En zelfs de foute stukjes worden je vergeven, uiteindelijk. Maar slechte muziek? Dat hoor je nog jaren. Of je nu kiest voor een bruiloft DJ, een band of muzikant, het dak moet eraf en niks minder. 
TIP: Met het regelen/boeken van de DJ/band of muzikant moet je niet te laat mee starten, zeker als je in de zomermaanden trouwt. 

Kies je voor een bruiloft DJ?

Jullie trouwfeest moet een topavond worden. Zo'n avond waar je vrienden nog jaren over napraten. Zo'n avond waarop je vader zijn stropdas los gooit en voor het eerst in 30 jaar zijn dansmoves laat zien en je moeder stiekem blijkt te kunnen “twerken”. 
Maar wie lukt dat? Een bruiloft DJ natuurlijk

Een playlist op mijn bruiloft afdraaien, werkt dat ook?

Je tikt elke maand 10 keiharde euro's af voor Spotify, dit is het moment om dat terug te verdienen op jouw bruiloftmuziek. Durf jij te kiezen voor een bruiloft zonder ingehuurde DJ? We hebben de voors en tegens voor je op een rijtje gezet.

Screenshot_2018-04-09-15-08-39.png

Voor playlist

 • Low budget

 • Je hebt de muziek in eigen hand

 • Geen verzoekjes

Tegen playlist

 • Veel voorbereidingstijd

 • Je kunt niet inspelen op de sfeer tijdens het feest

 • Bedenk maar eens genoeg liedjes om 4 uur (!) mee te vullen

 • De gasten vinden de muziek stom en je hebt niets achter de hand

 • Je bent zelf verantwoordelijk voor de techniek

 • Je moet tijdens je bruiloft zelf opletten

 • Je neef Harry komt je tijdens je feest steeds storen met vragen over je playlist terwijl jij gewoon lekker wilt dansen met je man of vrouw

 • Je krijgt er geen verlichting of bruiloft DJ show bij

music.png

Welke muziek draait een bruiloft DJ?

Een allround bruiloft DJ draait de muziek die past bij jullie en jullie gasten. Dat zijn vaak nummers uit de jaren '80, '90, '00 en nummers uit de Top 40. Lekker herkenbaar, waardoor je de danskans behoorlijk vergroot. Meezingen, vooral met een paar biertjes op, is wel een risico dat je moet incalculeren.

Wil je een bruiloft DJ huren?

Wij zorgen voor een topavond waarop iedereen danst, lacht en geniet.
Wil je meteen weten of we jullie kunnen helpen? Of zit je nog vol vragen? Neem dan contact op. 
We denken graag met je mee. Tevens kunnen we aangeven of we op jullie speciale dag een DJ beschikbaar hebben, dan kan je hier alvast rekening mee houden.